A-sosNews

Κοινωνία"

Η Βρετανία τίμησε τον Ντάνιελ Κρέγκ με τον τίτλο του... Τζέιμς Μπόντ!


Ο γοητευτικός ηθοποιός έγινε «Μέλος του Τάγματος του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου 

Η Βρετανία τίμησε τους επιστήμονες και τους επικεφαλής ιατρούς στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας του νέου κορονοϊού στον ετήσιο κατάλογο των τιμών της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ στον ηθοποιό Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ενσάρκωσε τον Τζέιμς Μποντ, απονεμήθηκε η ίδια διάκριση με αυτήν που έχει λάβει ο διάσημος κινηματογραφικός ήρωας.

Ο Κρεγκ, ο οποίος εγκατέλειψε τον ρόλο του βρετανού κατασκόπου μετά από πέντε ταινίες, αφού βγήκε στις αίθουσες το φιλμ «No Time to Die» φέτος, έγινε «Μέλος του Τάγματος του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου (CMG)» σε αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς του στον κινηματογράφο.

Ο Τζέιμς Μποντ είχε επίσης την ίδια διάκριση, κάτι που σημαίνει ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει πλέον όλους τους τίτλους που έφερε ο ήρωας που ενσάρκωσε. Ο Κρεγκ είναι επίτιμος διοικητής στο Βασιλικό Ναυτικό από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μείζονες διακρίσεις απονεμήθηκαν επίσης σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους των υγειονομικών υπηρεσιών για την καταπολέμηση της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...