A-sosNews

Κοινωνία"

ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ (ΟΔΟ)! ΒΙΝΤΕΟ

 


Εισαγγελική παρέμβαση για τους εγκλωβισμένους οδηγούς!Στυλιανίδης: Θα αναζητηθούν ευθύνες από την Αττική Οδό! Ουρές χιλιάδων αυτοκινήτων (για ώρες) μέσα στο Λεκανοπέδιο!


Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε το χάος που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό με τους εγκλωβισμένους οδηγούς και την ταλαιπωρία που αυτοί υπέστησαν από νωρίς το πρωί μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες!.

Εδικότερα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κυρία Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης , στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν  ευθύνες για το αδίκημα  της διατάραξης ή παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης, εισαγγελέας κ. Αντώνης Ελευθεριάνος.

Η κατάσταση στην Αττική Οδό ήταν τραγική. Εδώ και πάνω από τέσσερις με πέντε ώρες, υπήρχαν εγκλωβισμένοι οδηγοί στο ύψος της Παλλήνης, καθώς η συνεχής χιονόπτωση και τα προβλήματα από νταλίκες που είχαν διπλώσει στη μέση του δρόμου, διέκοψαν την κυκλοφορία.

Νωρίτερα, εμφανώς οργισμένος, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία, περί τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, δήλωσε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από την Αττική Οδό.

Εγκλωβισμένοι 

Προηγουμένως, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ζήτησε από την Τροχαία να μειωθεί η ροή των οχημάτων στην είσοδο στην Αττική Οδό, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα να απεγκλωβίζονται τα οχήματα και να γίνεται αποχιονισμός.

Τα διόδια της Αττικής Οδού άνοιξαν για να διευκολυνθούν οι οδηγοί, ωστόσο η συνεχής χιονόπτωση προκαλεί μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο.

Ανάλογα προβλήματα αντιμετώπισαν οι οδηγοί στην Εθνική οδό ενώ έκλεισε στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, με πάρα πολλές δυσκολίες γινόταν η κίνηση των ΙΧ και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στο εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο.

Εκεί, μάλιστα, είχαμε δυστυχώς και δύο τροχαία στα οποία ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Στην πρώτη περίπτωση, το όχημα ενός οδηγού «γλίστρησε» για να καταλήξει σε μια κολώνα στην άκρη του δρόμου.

Τραγικές εικόνες και βίντεο κάνουν τον γύρο του κόσμου, τόσο για την Αττική Οδό, όσο και στο... Παγκράτι, με αυτοκίνητα που δεν μπορούν να μετακινηθούν από το χιόνι και τον πάγο που σχηματίστηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...