A-sosNews

Κοινωνία"

Η "Ελπίδα" έκανε λευκό το απέραντο γαλάζιο!


Οι Κυκλάδες καλύφθηκαν από το χιόνι! Πανέμορφες εικόνες από τα νησιά

Η Ερμούπολη ντύθηκε στα λευκά


Μοναδικές εικόνες από τις Κυκλάδες μας έχει «χαρίσει» η κακοκαιρία Ελπίς, καθώς πυκνό χιόνι έχει σκεπάσει τα νησιά, κάτι… που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Μύκονος, Τήνος, Αμοργός, Σύρος, Νάξος, Άνδρος και άλλα νησιά έχουν γίνει κατάλευκα, με τα παραδοσιακά άσπρα κυκλαδίτικα σπίτια τώρα να είναι άσπρα και… από το χιόνι.


Εικόνα από την χιονισμένη Αμοργό


Ωστόσο δυστυχώς το χιόνι δε φέρνει μόνο όμορφες εικόνες αλλά και προβλήματα, αφού υπάρχει θέμα με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Σε περιοχές όπως η Απάνω Μεριά, η ‘Ανω Σύρος, το Πισκοπειό, η Αληθινή, τα Χρούσσα, η Ανάσταση, όπως και άλλα σημεία του νησιού η χιονόπτωση ήταν πιο έντονη.


Ερμούπολη Σύρου


Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, το οδικό δίκτυο της Χώρας και τα πολυάριθμα καλντερίμια, σπίτια και εκκλησίες ντύθηκαν στα λευκά, δημιουργώντας ένα πανέμορφο λευκό τοπίο που οι κάτοικοι και τα μικρά παιδιά έδειξαν να το απολαμβάνουν και με το παραπάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...