A-sosNews

Κοινωνία"

Οι... Τούνες και οι αληθινές influencer!

 


Πραγματικά δεν ξέρω αν με αυτό που κάνω τώρα, δίνω περισσότερη αξία στις... Τούνες ή επιτέλους, ανοίξω έστω και ένα μάτι σε όλους εκείνους που τις έχουν βάλει στη ζωή μας και βγάζουν ένα σκασμό λεφτά από τις προβολές τους στα λεγόμενα social media!

Κουράστηκα με όλες αυτές που όταν μάθεις πόσα χρήματα κοστίζουν οι προβολές τους, τα... πόστ και το στόρι τους στο Instagram σου έρχεται νταμπλάς!

Γιατί ρε παιδιά τέτοιος ξεπεσμός;

Ποια είναι η Τούνη και η κάθε Τούνη τέλος πάντων, που πρέπει να τις ακολουθούν στα media εκατοντάδες Ελληνόπουλα και Ελληνοπούλες;

Βεβαίως βγάζω σε όλες και σε όλους, γιατί δεν είναι μόνο γυναίκες στο κόλπο, το καπέλο για τον τρόπο να βγάλουν λεφτά με την ουρά!

Μαγκιά τους και καλοφάγωτα να είναι!

ΟΜΩΣ:

Το θέμα δεν είναι πως βγάζουν τα λεφτά και γιατί τα βγάζουν.

Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά τα πρότυπα που έχουμε πλέον σαν κοινωνία!

Είναι αλήθεια, ότι από την εποχή της Μεταπολίτευσης και μετά

αλλάξαμε σαν άνθρωποι. 

Αλλάξανε τα γούστα μας, αλλάξανε

οι προτεραιότητες που είχαμε, αλλάξανε οι στόχοι.

Χάθηκε σιγά - σιγά η μαγεία της ζωής...

Πλάκωσαν όλες οι... προοδευτικές δυνάμεις που σάρωσαν στο πέρασμά τους οτιδήποτε υπήρχε που κρατούσε έστω και λίγο την επαφή με την πραγματικότητα.

Μην παρεξηγείστε με αυτά που γράφω. 

Στο τέλος είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε οι πιο πολλοί με αυτά που λέω. 

Κάποτε για παράδειγμα, θεωρούσαν τραγικό να πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο και να φοράνε την λεγόμενη ποδιά...

Οταν το ΠΑΣΟΚ την αφαίρεσε, θεωρήθηκε ως μέγα βήμα προόδου της κοινωνίας!

Κανένας όμως τότε δεν σκέφτηκε να πει, είτε ήταν δεξιός ή αριστερός ή κεντρώος, ότι αυτομάτως δημιουργούσε μέγα κοινωνικό θέμα ανισότητας, ανάμεσα στους πλούσιους και στα φτωχαδάκια.

Από την μία κάποια παιδιά πήγαιναν στο σχολείο με τα... λακόστ και από την άλλη τα υπόλοιπα ντρέπονταν να φορέσουν το μπλουζάκι που ο γονιός του το αγόραζε από ένα φτηνιάρικο μαγαζί της Αιόλου!

Μετά καταργήθηκαν τα... ακατάλληλα δι' ανηλίκους, εμφανίστηκαν πολιτικοί με τα "πιστεύω" της κάναβης, ήρθαν άλλοι προοδευτικοί συγγραφείς και σκηνοθέτες που ξευτίλισαν ΟΛΟΥΣ τους παπάδες (περίπτωση Πρεβέζης), βρέθηκαν πανεπιστημιακοί που στήριξαν εκείνους που αποκαλούσαν αδερφή τον Σωκράτη, τον Αχιλλέα και τον Μεγαλέξανδρο, υπουργίνες που έβλεπαν τους Μικρασιάτες να συνωστίζονται στην Σμύρνη και να πέφτουν στο νερό (λόγω συνωστισμού) και πάει λέγοντας!

Τα πρότυπα που θα μπορούσαν να πάρουν και να κάνουν δικά τους οι νέες γενιές εξαφανίστηκαν το ένα μετά το άλλο και όταν κάποιος επιχειρούσε να πει το αντίθετο γινόταν περίγελο στα ΜΜΕ και στους "Αρβύλες" κάθε εποχής!

Ετσι φτάσαμε στα χρόνια των... Τούνηδων και πλέον απορούμε πραγματικά γιατί φτάσαμε σε αυτό το τραγικό σημείο που όπως διαφαίνεται δεν έχει επιστροφή!

Και για να τελειώνουμε:

Κανείς δεν σκέφτηκε τον καθημερινό αγώνα των ΑΜΕΑ, των γιαγιάδων και των παπούδων που ζουν στα χωριά - φαντάσματα, στα νησιά κατάφατσα στον Ερντογάν.

Αυτών που δεν υπάρχει στο μυαλό να κάνουν post στα social, με φόντο τα δυο μέτρα χιόνι έξω από το σπιτάκι τους και να εισπράξουν χιλιάδες likes (και μαζί παραδάκι από το πουθενά). Σκεφτείτε πόσα θα μάζευε η γιαγιά της φωτογραφίας, αν για παράδειγμα την έστελνε σε όλους αυτούς της νέας, παράξενης και παρεξηγημένης, γενιάς!

Χάθηκε η μαγεία του... Αη Βασίλη, ήρθαν οι Κινέζοι και ντυνόμαστε όλοι με την τελευταία λέξη της... μόδας!

Τρομάρα μας!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ-ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ















Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...