A-sosNews

Κοινωνία"

SURVIVOR: ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ για όλους η Βρισηίδα! Ακόμη και συμπαίκτες της, τής έβαλαν χέρι για την συμπεριφορά της!( 3 βίντεο)

 


Μπορεί οι Μπλε να κέρδισαν και το έπαθλο της επικοινωνίας, που ήταν και το τελευταίο για το φετινό παιχνίδι, όμως οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στα ξεσπάσματα της Βρισηίδας που κατάφερε να δημιουργήσει αμέτρητα προβλήματα και στις δύο ομάδες. 

Είναι χαρακτηριστικό πως και ο Σοϊλέδης, αλλά και ο χαμηλών τόνων Νίκος Γιάννης δεν άντεξαν και της μίλησαν απότομα την ώρα του αγώνα για την συμπεριφορά και τις φωνές της (τσιρίδες). 

Πρόβλημα δημιουργήθηκε και με τον Στάθη Σχίζα, όπου δεν τον άφηνε να μιλήσει με τους συμπαίκτες του και τον παρενοχλούσε πηγαίνοντας μπροστά στο πρόσωπό του, αλλά και με την Μέη την ώρα του μεταξύ τους αγώνα. Αλλο πρόβλημα δημιουργήθηκε και με την Στέλλα, η οποία δεν άντεξε και την ακούμπησε με το χέρι της για να πάει πιο δίπλα. Η Βρισηίδα σαν... σταρ του Χόλιγουντ πετάχτηκε τρία μέτρα μακρύτερα και έπεσε στο έδαφος φωνάζοντας. 

Πλέον η κατάσταση με την παίκτρια των Μπλε έχει φτάσει σχεδόν στο απροχώρητο και το τραγικό για την ίδια είναι ότι δεν την πιστεύει πλέον κανείς και από τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικά τα βίντεο που ακολουθούν:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...