A-sosNews

Κοινωνία"

Βίντεο από την απόπειρα βιασμού στην Νίκαια από τον 28χρονο "δράκο"! Οι σπαρακτικές φωνές της κοπέλας! "Βοήθεια, ανοίξτε μου" (vid)



Συνεχίζονται οι έρευνες και για άλλα θύματά του, λίγο καιρό μετά την αποφυλάκισή του έπειτα από παρόμοια εγκλήματα.

Σοκ έχει προκαλέσει η απόπειρα βιασμού από 28χρονο στη περιοχή του Πειραιά. Νέο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του STAR δείχνει τη στιγμή που ο δράστης κυνηγάει τη κοπέλα για να της επιτεθεί. Η άτυχη κοπέλα φαίνεται στο βίντεο να προχωράει με γρήγορο βήμα για να ξεφύγει από το «Δράκο» του Πειραιά, ο οποίος την παρακολουθεί και την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Λίγα μέτρα μετά την πιάνει και προχωράει στην άγρια επίθεση.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο με περιπολικό, λόγω της κακοκαιρίας. Εντόπισαν τον άνδρα περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, καθώς οι περιγραφές της κοπέλας ταίριαζαν στην περιγραφή. Ήταν κοντοκουρεμένος, φορούσε μπεζ παντελόνι και μαύρο μπουφάν. Οι Αρχές τον ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι στο πρόσωπό του είχε αμυχές και νυχιές που του είχε κάνει η κοπέλα.

Η κοπέλα αναγνώρισε από τις φωτογραφίες τον δράστη χωρίς καμία αμφιβολία και μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς. Ο 28χρονος φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για άλλες 6 σεξουαλικές επιθέσεις στην περιοχή του Πειραιά. Οι δύο εξ αυτών φέρεται να έγιναν στα Ταμπούρια, μία άλλη επίθεση έξω από ένα μίνι μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...