A-sosNews

Κοινωνία"

Μυρίζει μπαρούτι στη Θεσσαλονίκη: Ρομά στήνουν οδοφράγματα και ανάβουν φωτιές έξω από τον οικισμό της Αγίας Σοφίας (φωτογραφίες)


Λένε στους οδηγούς να κάνουν αναστροφή - Στο σημείο δεν υπάρχουν δυνάμεις τις αστυνομίας 

Οδοφράγματα στην οδό Πόντου, έξω από τον οικισμό της Αγίας Σοφίας, στήνουν αυτήν την ώρα δεκάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου από πυρά αστυνομικού.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση για κατ' οίκον περιορισμό του αστυνομικού, έως ότου αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο αν πρέπει να προφυλακιστει, οι Ρομά ξεκίνησαν για άλλη μια φορά να ανάβουν φωτιές σε λάστιχα, ξύλα κι άλλα αντικείμενα για να στήσουν οδοφράγματα.


Θεσσαλονίκη: Τσιγγάνοι στήνουν οδοφράγματα και ανάβουν φωτιές στην οδό Πόντου (1)


Θεσσαλονίκη: Τσιγγάνοι στήνουν οδοφράγματα και ανάβουν φωτιές στην οδό Πόντου (2)


Στο σημείο, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν δυνάμεις τις αστυνομίας, ενώ οι τσιγγάνοι λένε στους οδηγούς να κάνουν αναστροφή.

Δείτε φωτογραφίες:


agia-sofia-roma__2_
agia-sofia-roma__3_
agia-sofia-roma__4_
agia-sofia-roma__1_
agia-sofia-roma

Εκτός από τις φωτιές που έχουν ανάψει, στήνοντας οδοφράγματα καταμεσής της οδού Πόντου, κάνουν «μπάντες» με αυτοκίνητα και φωνάζουν «θέλουμε δικαιοσύνη» για τον 16χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...