A-sosNews

Κοινωνία"

ΚΡΙΜΑ! Η εξέδρα "έφαγε" και τον τρίτο (φετινό) προπονητή του Ολυμπιακού! Παραιτήθηκε ο Μίτσελ!

 

Το τραγικό λάθος του Ρέτσου και τα αμυντικά

 λάθη ήταν η αφορμή να οδηγηθεί σε παραίτηση

 ο άνθρωπος που "ανάστησε" τον Φορτούνη και

 τον οποίο δεν ήθελε ζωγραφιστό η γνωστή

 εξέδρα !


Οπως έγινε με τον Μαρτίνς στην αρχή της σεζόν, όπως συνεχίστηκε με τον Κορμπεράν έτσι καταλήγει και με τον Μίτσελ! Η εξέδρα του Ολυμπιακού αποφάσισε να μη δώσει συνέχεια στον Ισπανό προπονητή, που ναι μεν κατάφερε να φέρει την ομάδα από το -10 μια ανάσα από τον τίτλο αλλά δεν ήταν αρεστός για τις επιλογές του. Ετσι το τραγικό λάθος του Ρέτσου, ήταν η αφορμή να αναγκαστεί σε παραίτηση ο Ισπανός προπονητής και μάλιστα δυο μέρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Το κλίμα είχε γίνει αρκετά βαρύ τις τελευταίες ώρες μετά το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Ο 60χρονος κόουτς ανέλαβε τον Ολυμπιακό στις 21 Σεπτεμβρίου, διαδεχόμενος τον Κάρλος Κορμπεράν και μετά από 32 ματς, όπου μέτρησε 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 4 ήττες, άνοιξε την πόρτα της εξόδου, λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, τη θέση του στην άκρη του πάγκου για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο ακούγεται πως θα είναι ο Ζοσέ Ανιγκό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μίτσελ, μπορεί να έβαλε τα πράγματα σε μία σειρά στον Ολυμπιακό, όμως η γνωστή "εξέδρα" που κόβει και ράβει στην ομάδα, δεν του συγχώρησε ποτέ την επιμονή να επαναφέρει στην βασική ενδεκάδα τον Κώστα Φορτούνη και να θυμίζει τον παλιό σπουδαίο άσο! Αλλωστε ποιος από την γνωστή εξέδρα θυμάται την επικράτηση των ερυθρολεύκων πριν λίγες ημέρες μέσα στην έδρα της ΑΕΚ με 3-1... Λεπτομέρειες!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...