A-sosNews

Κοινωνία"

Εκλ@σ@ν μέντες οι Γάλλοι! 1-0 με πέναλτι - εφεύρεση του διαιτητή, την Ελλάδα, που έπαιζε μισή ώρα με 10 παίκτες!

 


Η Εθνική μας στάθηκε στα ίσα μπροστά στη Παγκόσμια Γαλλία και έπεσε από τα... κλάματα του Μ-Παπέ που παρακαλούσε για 90' τον ρέφερι να του δώσει πέναλτι στις βούτες που έκανε! 

Η ομάδα του Πογέτ στάθηκε εξαιρετικά στο ματς, δημιούργησε ευκαιρίες όμως προδόθηκε σε μία φάση όταν ο Μαυροπάνος χτύπησε σε διεκδίκηση τον Γκριεσμάν! Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, ο Βλαχοδήμος απέκρουσε την μπάλα στο σουτ του Μ-Παπέ , όμως ο διαιτητής έδειξε επανάληψη επειδή ο Μαυροπάνος μπήκε νωρίτερα στην περιοχή! Υπόδειξη σκέτη εφεύρεση σε ένα σημείο όπου η ομάδα μας κρατούσε άνετα το σκορ και απειλούσε όταν έβγαινε στις αντεπιθέσεις!

Ο Μ-Παπέ εκτέλεσε δεύτερη φορά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Εθνικής μας! Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω εάν ο διαιτητής δεν απέβαλε λίγο αργότερα τον Μαυροπάνο με δεύτερη κίτρινη. 

Παρά την αριθμητική της υπεροχή η Γαλλία δεν μπόρεσε να νικήσει σε κανονικές συνθήκες τον Βλαχοδήμο και την εντυπωσιακή αμυντική μας γραμμή, ενώ στις καθυστερήσεις που κράτησαν 14 ολόκληρα λεπτά λίγο έλειψε να κλέψουμε τον βαθμό με τον Παυλίδη και τον Φούντα. 

Δεν υπάρχει παίκτης που να υστέρησε από την πολλά υποσχόμενη νεανική ομάδα μας που κέρδισε τις εντυπώσεις και έβαλε τα θεμέλια για ένα λαμπρό μέλλον!

Γαλλία: Μενιάν, Κουντέ, Κονατέ, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντές, Γκριεζμάν (86’ Ενκουκού), Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Κομάν (77’ Ντεμπελέ), Κολό Μουανί (86’ Ζιρού), Εμπαπέ.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης (66’ Φούντας), Κουρμπέλης (86’ Μπουχαλάκης), Μπακασέτας (72’ Ρέτσος), Μάνταλος, Μασούρας (71’ Κουλιεράκης), Γιακουμάκης (66’ Παυλίδης).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...