A-sosNews

Κοινωνία"

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 35-63: Οι Πειραιώτες στέφτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας μέσα στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ! Το ματς δεν τέλειωσε ποτέ εξαιτίας κάποιων κάφρων οπαδών!


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 35-63: Οι Πειραιώτες στέφτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στο ΟΑΚΑ σ’ ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ

Έπειτα από έναν άκρως επεισοδιακό τελικό, ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα μπάσκετ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησε με 63-35 τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ που διακόπηκε στο 27′, εξαιτίας ρίψης αντικειμένων και δεν συνεχίστηκε ποτέ εξαιτίας επεισοδίων στις κερκίδες.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, κάνοντας το 3-1 στη σειρά των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκός. Ο τελευταίος τελικός στο ΟΑΚΑ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μιας και διακόπηκε λίγο πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου με το σκορ στο 63-35!

Οι διαιτητές αποφάσισαν αρχικά την προσωρινή διακοπή του αγώνα, έστειλαν τους ερυθρόλευκους στα αποδυτήρια και τελικά ενώ εκκένωσαν το ΟΑΚΑ, διέταξαν την οριστική διακοπή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...