A-sosNews

Κοινωνία"

Το γεύμα που ετοίμασε ο Λαζάρου στον Ομπάμα και η αποθέωση που γνώρισε από τον πρώην πλανητάρχη!


Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιουνίου ο Μπάρακ Ομπάμα για την ομιλία του στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε για την Ψυχική Υγεία.

Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος επιμελήθηκε το μεσημεριανό γεύμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ την Πέμπτη 23/6, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και τον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο.

«Εμένα με κάλεσαν από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η διοργάνωση, και μου ζήτησε να μαγειρέψω για τον ίδιο, το μεσημεριανό του γεύμα», είπε αρχικά ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ο Λευτέρης Λαζάρου συνέχισε περιγράφοντας το μενού που ετοίμασε για τον Μπάρακ Ομπάμα: «Ήταν ριζότο με κρόκο κοζάνης και γαρίδες. Φέτα σφυρίδα με αυγολέμονο και αγκινάρες και το γλυκό ήταν με φράουλες. Ο χρόνος που δόθηκε ήταν 30΄ δεν υπήρχε παραπάνω χρόνος. Το καλό είναι ότι το απόλαυσε. Αυτό που προσπαθούσαμε να κάνουμε είναι να χώσουμε όσο περισσότερη Ελλάδα μέσα στα πιάτα μας». 

Κλείνοντας, ο Λευτέρης Λαζάρου ανέφερε όσα του είπε ο Μπάρακ Ομπάμα μετά το γεύμα, λέγοντας: «Πέρασε πάρα πολύ καλά γιατί αυτό φάνηκε από το πώς τελείωσαν τα πιάτα. Είναι πολύ όμορφο η Ελλάδα να παρουσιάζει την κουζίνα της και τα τοπικά της προϊόντα σε αυτές τις προσωπικότητες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον χώρο μας και η τιμή είναι εξίσου μεγάλη». 

Ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, βρέθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και στο πλαίσιο του «Obama Foundation Leaders» στην Αθήνα έφαγε μεσημεριανό στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου αποθέωσε την ελληνική κουζίνα. Αυτό άλλωστε φάνηκε στο τέλος του γεύματος, καθώς ο Αμερικανός... έφαγε όλο το φαγητό από το πιάτο του...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...