A-sosNews

Κοινωνία"

Γη της ελιάς: Ένα ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής αναγκάζει τον Στάθη να ξαναπιάσει τιμόνι


Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ένα ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής αναγκάζει τον Στάθη να ξαναπιάσει τιμόνι

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», έρχεται με επεισόδια γεμάτα ένταση, αγωνία, ψέματα, πάθη, ζήλια και δολοπλοκίες, και ο ιεξελίξεις συναρπάζουν στα επεισόδια που θα προβληθούν την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 και την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 21:00.

Η Δήμητρα συναντά τυχαία τον Ορέστη στον δρόμο και η αμηχανία ανάμεσά τους είναι έκδηλη.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 202 (Πέμπτη 22 Ιουνίου)

Η Αθηνά φεύγει εσπευσμένα για το Σούνιο προκειμένου να προλάβει τα γενέθλια της Μαρίας. Ακολουθεί και η Χάιδω που δεν θέλει να την αφήσει μόνη, παρά τις γκρίνιες του Λυκούργου.

Ο Στάθης εξακολουθεί να βασανίζεται από τη φοβία του να πιάσει τιμόνι. Η Δήμητρα συναντά τυχαία τον Ορέστη στον δρόμο και η αμηχανία ανάμεσά τους είναι έκδηλη.

Η Μαρία χαίρεται πολύ με την έκπληξη της Αθηνάς και της Χάιδως και οι γυναίκες περνούν πολύ ωραία στο Σούνιο. Η Μαρίνα αποφασίζει να μην προχωρήσει με την αμνιοπαρακέντηση, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Μάνο. Ένα ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής αναγκάζει τον Στάθη να ξαναπιάσει τιμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...