A-sosNews

Κοινωνία"

Πάτησε αεροδρόμιο η νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού! Ποια λεπτομέρεια απομένει για να πέσουν οι υπογραφές!


Στην Αθήνα ο Νικολάς Φρέιρε για τους ερυθρόλευκους

Ο Νικολάς Φρέιρε έφτασε στην Αθήνα μετά τις 21:00, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Η τρίτη κίνηση των ερυθρόλευκων το φετινό καλοκαίρι.
Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την τρίτη του κίνηση το φετινό καλοκαίρι. Λίγο μετά τις 21:00 την Κυριακή (23/7) ο Νικολάς Φρέιρε προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τη μεταγραφή του να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει τις απαιτούμενες υπογραφές, ώστε να ολοκληρωθεί το deal.
Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την Πούμας για μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, με τον παίκτη να αποχωρεί από την ομάδα του Μεξικό έπειτα από τέσσερα χρόνια.
Για τον Φρέιρε είχαν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από Τουρκία, Αργεντινή και Σαουδική Αραβία, με τον Αργεντινό να πείθεται από το πρότζεκτ των ερυθρόλευκων και να συμφωνεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...