A-sosNews

Κοινωνία"

Κάνε ότι κοιμάσαι: Σε επαρχιακή πόλη, ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου! Τα νέα πρόσωπα της αγαπημένης σειράς

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου - Τα νέα πρόσωπα

Η αστυνομική σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο κέρδισε το στοίχημα και συνεχίζει το τηλεοπτικό της ταξίδι και την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, στις αρχές του Ιουλίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου, που αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικός, αλλά εξίσου συναρπαστικός με τον πρώτο. Νέοι ρόλοι και ιστορίες έρχονται από το φθινόπωρο για να καταπλήξουν τους τηλεθεατές, ενώ στο καστ παραμένουν αρκετοί ηθοποιοί από την πρώτη χρονιά.

Στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου, λοιπόν, θα απολαύσουμε ξανά τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου, τον Δημήτρη Καήετανόκο, τον Γιώργο Δεπάστα, τη Γεωργία Μεσαρίτη, τη Βίκυ Μαϊδάνογλου και τον Βασίλη Ευταξόπουλο.


koimasai.jpg

Παράλληλα, η σειρά εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα, όπως ηΤζένη Θεωνά, η Ιωάννα Ασημακοπούλου, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Χριστόδουλος Στυλιανού.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα φανερώνουν ότι η αρχή του 2ου κύκλου τοποθετείται σε κάποια επαρχία, όπου προφανώς ο Νικόλας έχει βρει καταφύγιο μετά το μακελειό στο σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...