A-sosNews

Κοινωνία"

ΑΕΚ-Αντβέρπ 1-2! Την πήρε ο ύπνος (2 φορές) κάτω από το... βαρύ σεντόνι! Η Ενωση με δύο τραγικά λάθη έχασε το σκάφος για τα... αστέρια!

 


Περίπου όπως την πάτησε ο Παναθηναικός, έτσι και η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και υποτάχθηκε στην Αντβέρπ με 2-1!

Η Ενωση δημιούργησε ευκαιρίες όμως δεν είχε την "σπίθα" που θα την οδηγούσε στους Ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Ετσι όταν οι Βέλγοι προηγήθηκαν στο 72' με τον Κερκ, πιάνοντας στον ύπνο τους γηπεδούχους με ένα... πλάγιο άουτ(!) Πέρασαν 15 και πλέον λεπτά να δημιουργηθεί μια φάση! Κάπου εκεί η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Αραούχο, ο κόσμος ξύπνησε, φώναξε, πίεσε, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ψυχή που θα χρειαζόντουσαν για να σκοράρουν δεύτερη φορά! Αντιθέτως, πούλησαν τη μπάλα σε μια αντεπίθεση των Βέλγων που σημείωσαν το τελικό 1-2 στις καθυστερήσεις όταν ο Πινέδα δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Μπαλίκβισα! 

Παρά τον αποκλεισμό, ο κόσμος της ΑΕΚ χειροκρότησε παίκτες και Αλμέιδα, με το ευρωπαϊκό ταξίδι να συνεχίζεται πλέον στους ομίλους του Europa League.


ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): 
Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα (80' Γιόνσον), Σιμάνσκι (80' Πισάρο), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (80' Μάνταλος), Άμραμπατ (69' Ελίασον), Τσούμπερ (69' Αραούχο), Πόνσε

Αντβέρπ (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Μπιτέζ, Ντε Λάετ, Κουλιμπαλί, Αλντερβάιρελντ (65' Φαν Ντεν Μπος), Βάινς, Κεϊτά, Βερμέερεν, Εκέλενκαμπφ (66' Κερκ), Μπαλικβίσα (97' Οντρέικα), Μούγια, Γιάνσεν (83' Γιουσούφ)


ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...