A-sosNews

Κοινωνία"

Ποιος πόλεμος, ποια κρίση, ποιος ΣΥΡΙΖΑ! Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύεται τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη (19/10)


Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύεται τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη (19/10)

Ποιος πόλεμος στη Μέση Ανατολή, ποια κρίση και φτώχεια στην Ελλάδα και ακόμη περισσότερο ποιος... ΣΥΡΙΖΑ! Ο Κασσελάκης δεν ήταν το βράδυ των εκλογών στην Αθήνα και έλειπε στις ΗΠΑ για σπουδαίο λόγο! Βρέθηκε στις ΗΠΑ καθώς ετοίμασε τα πάντα για να παντρευτεί τον σύντροφο του, Τάιλερ Μακμπεθ, με πολιτικό γάμο αύριο, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, στη Νέα Υόρκη!

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μάλιστα το γνωστοποίησε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την εισήγηση του. Με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε και την απουσία του από την Πολιτική Γραμματεία, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του. Από την πλευρά τους, τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος, του έδωσαν τις ευχές τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπεθ είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και αύριο θα παντρευτούν στη Νέα Υόρκη. 

Οσοι ράψατε κοστούμι προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε να πεταχτείτε μέχρι τη μεγαλούπολη για να πετάξετε ριζάκι στους νιόπαντρους! Αντε και καλούς απογόνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...