A-sosNews

Κοινωνία"

Α-ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ!!! ΑΦΕΝΤΙΚΟ ο Ολυμπιακός 88-78 γονάτισε τον ΠΑΟ, στην παράταση μέσα στο ΟΑΚΑ! Σούπερ Μιλουντίνοφ, ο Μπαρτζώκας πήρε τη ταυτότητα του Αταμάν!

 


Με φοβερό 12-0 σερί στην παράταση, ο Ολυμπιακός επικράτησε για δεύτερη φορά του Παναθηναϊκού σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας (88-78) και έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην Euroleague.

Με απόλυτους πρωταγωνιστές τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Άλεκ Πίτερς, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στην παράταση στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στη φετινή Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης στο τέταρτο δεκάλεπτο. 

Έπειτα από μία τεράστια μάχη, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του αγώνα ισόπαλοι (74-74) και τα πάντα κρίθηκαν στην παράταση. Εκεί, ο Γκος πήρε το όπλο του και εκτέλεσε τους πράσινους, οι οποίοι πέτυχαν το πρώτο τους καλάθι στο έξτρα πεντάλεπτο στο φινάλε της αναμέτρησης!

Ο Άλεκ Πίτερς φαίνεται ότι μπήκε… στα παπούτσια του Βεζένκοφ, κάνοντας τρομερό παιχνίδι. Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε 17 πόντους, ενώ είχε ακόμα 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα. Τεράστιο παιχνίδι και από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό ήταν, πάντως, ο Γκος, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους, διαλύοντας κάθε αμυντικό σύστημα του Παναθηναϊκού στην παράταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...