A-sosNews

Κοινωνία"

ΟΧΙ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ! Ηττα στο 90' από την Ολλανδία, με πέναλτι του Φαν Ντάικ! ΨΥΧΑΡΕΣ όλοι οι παίκτες, έδωσαν τον εαυτό τους!

 


Η Εθνική μας έπαιξε όπως έπρεπε απέναντι στην Ολλανδία, η τύχη όμως της έπαιξε παράξενο παιχνίδι! Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι Ολλανδοί μας είχαν κλείσει στα καρέ, ο Βλαχοδήμος, απέκρουσε εκπληκτικά πέναλτι και είχε ακόμα δύο σωτήριες επεμβάσεις, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε αποφασισμένη να τα δώσει όλα για τη νίκη. Ο Πογέτ χρησιμοποίησε όσους επιθετικούς είχε, έκλεισε τους Ολλανδούς στην άμυνά τους, δημιούργησε ευκαιρίες όμως καμιά δεν μπόρεσε να μπεί στο πλεχτό. Κι εκεί που περίμεναν όλοι να λήξει τουλάχιστον ισόπαλο το αποτέλεσμα και να αφήσει μια αχτίδα ελπίδας για πρόκριση, ήρθε η φάση του 90' όπου ο Παυλίδης ανέτρεψε τον Ντούνφρις. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φαν Ντάικ, ο Βλάχοδήμος δεν κατάφερε αυτή τη φορά να αντιδράσει και οι Ολλανδοί πανηγύρισαν τη νίκη σα να πήραν το... Μουντιάλ! 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά της ομάδας για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, απέδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Θα ήταν αδικία να ξεχωρίσουμε κάποιους. Υπέροχος ο κόσμος στο ΟΠΑΠ αρένα, στάθηκε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στο πλευρό των διεθνών και τους αποθέωσε για την προσπάθεια!

Η Εθνική μπορεί να περάσει πλέον με ένα θαύμα, κερδίζοντας τη Γαλλία και παράλληλα η Ολλανδία να μη κερδίσει μία εκ των Γιβραλτάρ και Ιρλανδίας! Κομματάκι δύσκολο... Όλα δείχνουν πως η γαλανόλευκη θα ψάξει να πάρει τη πρόκριση μέσω των playoffs του Nations League.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...