A-sosNews

Κοινωνία"

Μπλόκο για την ΑΕΚ στην Καισαριανή μέσω... Κηφισιάς! Χοντρή γκέλα για την Ενωση που έχασε βαθμούς (1-1) από τη νεοφώτιστη ομάδα


Κηφισιά – ΑΕΚ 1-1: Γκέλα για την Ένωση στην Καισαριανή

Η ΑΕΚ μπορεί να ήταν καλύτερη από την Κηφισιά, ωστόσο πλήρωσε την επιθετική της δυστοκία, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να μην καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη στο γήπεδο της Καισαριανής. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και σε συνδυασμό με την εκπληκτική βραδιά του τερματοφύλακα της Κηφισιάς Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλου, η Ένωση δεν μπόρεσε να κερδίσει στην Καισαριανή, με αποτέλεσμα να δει την διαφορά της από την 1η θέση να αυξάνεται στους τέσσερεις βαθμούς.

Ο Σναιντερλέν έβαλε με αυτογκολ μπροστά τους «κιτρινόμαυρους», με τον Βαφέα λίγο πριν το φινάλε να ισοφαρίζει για την Κηφισιά, η οποία πήρε ένα σπουδαίο και συνάμα αναπάντεχο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...