A-sosNews

Κοινωνία"

Βύρωνας: Πειραματόζωο στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών ήταν η 16χρονη εγκεφαλικά νεκρή




Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κρίσιμη κατάσταση, από μονοκατοικία στον Βύρωνα, όπου γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών από ανήλικους 

Παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρή η 16χρονη μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ αποκαλύπτεται η δράση της σπείρας που την εκμεταλλευόταν, χρησιμοποιώντας την ακόμα και ως πειραματόζωο για δοκιμές νέων ναρκωτικών.

Η κοπέλα βρέθηκε σε μονοκατοικία στον Βύρωνα όπου γινόταν εκτεταμένη χρήση σίσα και άλλων ναρκωτικών από ανήλικους. Η αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση συμμορίας συλλαμβάνοντας έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικους, ως μέλη επικίνδυνης σπείρας.

Εκτός από την μονοκατοικία στον Βύρωνα, μετά από έρευνα των αρχών εντοπίστηκε και μία μισογκρεμισμένη κατοικία στη Γλυφάδα, όπου έκρυβαν τις ποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία και την κατάθεση της μητέρας της κοπέλας, οι έμποροι ναρκωτικών δεν άφηναν την ανήλικη ούτε να χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνό της.

Η μητέρα της 16χρονης ισχυρίστηκε ότι της ασκούσαν μεγάλη ψυχολογική πίεση, ενώ όπως είπε όταν έπαιρνε τηλέφωνο το παιδί της, το σήκωνε πολλές φορές ο έμπορος ή κάποιος από την υπόλοιπη παρέα της κόρης της, που επίσης είχε μπλέξει στα δίχτυα της συμμορίας και δεν έδιναν ούτε το τηλέφωνο, για να μιλήσει η μητέρα με το παιδί, λέγοντάς της ότι η 16χρονη είναι μια χαρά.

Τα παιδιά περιέγραψαν πώς γινόταν η προμήθεια, ενώ οι έμποροι τους έλεγαν «Αν υπάρχουν άλλες ποσότητες κοιτάξτε να τις κρύψετε». Σοκάρει το γεγονός ότι ακόμα και όταν ήθελαν να δοκιμάσουν τα ναρκωτικά, χρησιμοποιούσαν την 16χρονη ως πειραματόζωο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...