A-sosNews

Κοινωνία"

Χανιά: Τραυματίστηκε καθηγήτρια όταν καταπλακώθηκε από πίνακα στο σχολείο που έκανε μάθημα


Χανιά: Τραυματίστηκε καθηγήτρια όταν καταπλακώθηκε από πίνακα στο σχολείο που έκανε μάθημα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο σχολικός πίνακας κατέρρευσε και η άτυχη καθηγήτρια τραυματίστηκε μπροστά στους μαθητές της. Αναστάτωση στο σχολείο στα Χανιά από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν…

Ένα σπάνιο ατύχημα σημειώθηκε σε σχολείο στα Χανιά, με μια καθηγήτρια να τραυματίζεται, όταν σχολικός πίνακας έπεσε πάνω της, την ώρα του μαθήματος. Η εκπαιδευτικός χτύπησε ελαφρά και το μάθημα στο ΕΠΑΛ Χανίων διακόπηκε. Τα όσα έγιναν προκαλούν αντιδράσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης, με την τοπική ΕΛΜΕ, να κάνει λόγο για προβλήματα και απαράδεκτες συνθήκες σε σχολεία της πόλης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, από σχολικό πίνακα στο ΕΠΑΛ Βρυσών καταπλακώθηκε η αναπληρώτρια και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Χανίων, Ευστρατία Βερυκάκη, την ώρα που έκανε μάθημα με συνέπεια να τραυματιστεί. Με αφορμή αυτό το περιστατικό η ΕΛΜΕ στα Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση όπου καταγγέλλει το περιστατικό ενώ παράλληλα κάνει λόγο για απαξίωση των δημόσιων υποδομών, της ανθρώπινης ζωής και της εργασιακής αξιοπρέπειας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ΕΛΜΕ Χανίων συμπαραστέκεται στην συναδέλφισσα με κάθε τρόπο, ενώ καταγγέλλει την απαξίωση των δημόσιων υποδομών, της ανθρώπινης ζωής και της εργασιακής αξιοπρέπειας. Να μην «πάμε κι όπου βγει» και στα σχολεία! Να μην θρηνήσουμε κάποιο θύμα για να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι! Ασφαλή κτίρια και αξιοπρεπείς δομές για όλους, τώρα!».  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...