A-sosNews

Κοινωνία"

Παράδεισος των κυριών: Η Λιζέτα δεν μπορεί να δει ποιος την κρατά αιχμάλωτη! Αποκαλύπτεται το ψέμα της Στέλλας


Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Η Λιζέτα δεν μπορεί να δει ποιός την κρατά αιχμάλωτη

Συνεχείς οι αποκαλύψεις και οι εξελίξεις στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών». Τι θα δούμε στα επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την στις 20:00. 

Ο Σίμος αποκαλύπτει στην Βικτώρια ένα τεράστιο δώρο. Εκείνη πέφτει θύμα εξαπάτησης αλλά δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζεται να εκδικηθεί!

Η Λιζέτα κρατιέται αιχμάλωτη από κάποιον που έχει κρυμμένο το πρόσωπό του και δεν μπορεί να τον δει… Η Μιράντα και ο Ντίνος δέχονται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που θα τους γεμίσει χαρά!

Η Αμαλία ψάχνει τον Σίμο που έχει εξαφανιστεί, πού μπορεί να έχει πάει άραγε και τι της κρύβει; Ο Σίμος αποκαλύπτει στην Βικτώρια ένα τεράστιο δώρο που έχει γι’ αυτήν και που θα έδινε τα πάντα για να το αποκτήσει… Η Αμαλία κάνει μια πρόταση στον Ντίνο που δεν την έχει σκεφτεί κανείς…

Η Ματούλα βλέπει τη Στέλλα να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ… Κάποιος καταφέρνει να εξαπατήσει την Βικτώρια αλλά εκείνη δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζεται να εκδικηθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...