A-sosNews

Κοινωνία"

Τρέλα στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη! Πήγε στις Σπέτσες για... σφηνάκια! Βροχή αποχωρήσεων στο κόμμα!

 


Σχεδόν εκατό στελέχη όλων των ηλικιών έκλεισαν χθες με θόρυβο την πόρτα της Κουμουνδούρου, με το κύμα φυγής εξαιτίας της διπλής διάσπασης να ξεφράζεται χθες στο χώρο των πανεπιστημίων. Συγκεκριμένα, 50 ακαδημαϊκοί από την Οργάνωση Μελών των Πανεπιστημιακών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία παραιτήθηκαν χθες από τη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας οξείες αιχμές κατά του νέου Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.


Την ίδια ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης έχει φύγει για διήμερο στις Σπέτσες, όπου χθες το βράδυ βγήκε και διασκέδασε με ποτό και σφηνάκια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία.
kasselakis-sf




Στελέχη σε δημόσιους οργανισμούς

Πολλοί από τους παραιτηθέντες από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ακαδημαϊκούς μάλιστα είχαν στελεχώσει κρίσιμα πόστα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της «πρώτη φορά Αριστεράς», στελεχώνοντας τις διοικήσεις κρίσιμων δημόσιων οργανισμών. Αποτελούσαν, δηλαδή, πέρα από μέλη του κόμματος στον ακαδημαϊκό χώρο και μέρος της κυβερνητικής εμπειρίας της Κουμουνδούρου, δηλώνοντας περήφανοι εξ’ αυτού στο κείμενο της παραίτησης τους.

Στο ίδιο κείμενο καταφέρονται με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Στέφανου Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντας τον «αυταρχικό, διχαστικό, ανιστόρητο» και με ακροδεξιά τακτική.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της παραίτησης τους, ο Στέφανος Κασσελάκης «άλλοτε καλεί να μην δαιμονοποιείται ο καπιταλισμός, κι άλλοτε εκθειάζει την Αριστερά. Καλεί υπέρ της ενότητας, αλλά προωθεί διαγραφές στελεχών, και μάλιστα με όρους «εσωτερικού εχθρού». Προσβάλλει με ακραία φρασεολογία στελέχη και την ιστορία της αριστεράς, ενώ επιτρέπει συνεργάτες σε του να απαγορεύουν με πρωτόγνωρο αυταρχισμό τις διαφωνίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...