A-sosNews

Κοινωνία"

Το Ναυάγιο: Η Βάσω πιάνει επ’ αυτοφώρω τον αρραβωνιαστικό της να την απατά


Το Ναυάγιο – επόμενα επεισόδια: Η Βάσω πιάνει επ’  αυτοφώρω τον αρραβωνιαστικό της να την απατά

Καθηλωτικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο». Τι θα δούμε στα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2023 και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στις 22:50.

Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν ο Άγγελος του εκμυστηρευτεί τις υποψίες του για τον καταζητούμενο φονιά του Φοίνιξ;

Το Ναυάγιο: Επεισόδιο 23 (Τρίτη 14 Νοεμβρίου)

Ο Μάκης φοβάται ότι η Λίνα τον αποφεύγει, ενώ εκείνη προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του για να τον ενημερώσει ότι έφυγε εκτάκτως για την Κρήτη. Την προλαβαίνουν όμως οι εξελίξεις, καθώς η Βάσω πιάνει επ’  αυτοφώρω τον αρραβωνιαστικό της να την απατά.

Ο Δημήτρης πιέζει για να προχωρήσει κανονικά ο γάμος προκαλώντας επανάσταση στο σπίτι του. Ο Παντελίδης παίρνει μέτρα εναντίον του Γιώργη με ύπουλο τρόπο, ενώ μία βαλίτσα με το όνομα της γυναίκας του Ιπποκράτη εντοπίζεται στις αποθήκες του Λιμενικού.

Ήταν και η γυναίκα του Ιπποκράτη στο μοιραίο πλοίο; Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν ο Άγγελος του εκμυστηρευτεί τις υποψίες του για τον καταζητούμενο φονιά του Φοίνιξ;    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...