A-sosNews

Κοινωνία"

Μακελειό στην Πράγα: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τα πυρά του 24χρονου φοιτητή! Λίγο νωρίτερα είχε σκοτώσει και τον πατέρα του!(βίντεο)


Περισσότεροι από 15 άνθρωποι έπεσαν νεκροί μετά τους πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο του Καρόλου στο κέντρο της Πράγας. Δράστης του μακελειού είναι ένας 24χρονος φοιτητής, με το όνομα David Kozak. Πριν σκορπίσει τον θάνατο στο πανεπιστήμιο, είχε πιθανόν σκοτώσει και τον πατέρα του. Σύμφωνα με τον απολογισμό της αστυνομίας, έχουν καταγραφεί 15 νεκροί και 24 τραυματίεςαπό τους οποίους νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές αναζητούσαν τον δράστη πριν προκαλέσει το μακελειό στο πανεπιστήμιο. Κάνουν λόγο για «φρικτή προμελετημένη πράξη». Ο 24χρονος φεύγοντας από το χωριό του, που απέχει 21 χιλιόμετρα από την πόλη, είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο πανεπιστήμιο και εκκένωσαν το κτήριο της Σχολής Καλών Τεχνών όπου φοιτοούσε και στο σπίτι του νεαρού όπου εντόπισαν νεκρό τον πατέρα του. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, πυροβολισμοί ακούστηκαν από διπλανό κτήριο και ακολούθηκαν οι σκηνές χάους και πανικού.

Εξετάζεται αν πρόκειται για αυτοκτονία ή αν ο 24χρονος μακελάρης έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού.

Στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φέρεται ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, ενώ έγραφε ότι τον ενέπνεε πρόσφατη πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στη Ρωσία.

Οι πυροβολισμοί δεν συνδέονται με τη διεθνή τρομοκρατία, διευκρίνισε ο Τσέχος υπουργός Εσωτερικών, Βιτ Ρακούσαν.

Η φωτογραφία του δράστη:

Μακελειό στην Πράγα: Για «φρικτή προμελετημένη πράξη» κάνουν λόγο οι αρχές – Τουλάχιστον 15 νεκροί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...