A-sosNews

Κοινωνία"

Βόλος - Ολυμπιακός 2-2: Κατηφόρα και παρωδία! Ο Ολυμπιακός φωνάζει για δύο γκολ που δεν μέτρησαν... Μετά ήρθαν τα ΜΑΤ και η διακοπή 54 λεπτών!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στη σέντρα μετά από γκολ του Βόλου


Μετά από το διασυρμό στο Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στο Βόλο με ισοπαλία (2-2) η οποία συνοδεύτηκε από προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 90' + 5' (για 54 λεπτά) λόγω επεισοδίων οπαδών των Ερυθρόλευκων με τις αστυνομικές δυνάμεις και... παρωδία στην επανεκκίνηση του αγώνα για ένα λεπτό, στο οποίο οι παίκτες έκαναν... πασούλες!
Οι παίκτες του Μαρτίνεθ, ξεκίνησαν μουδιασμένα με πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές! Βρέθηκαν να χάνουν δύο φορές στο σκορ, όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να βρεθούν μπροστά στο σκορ δύο φορές με τέρματα των Εκ Καάμπι και Μασούρα! Και τα δύο γκολ δεν μέτρησαν μετά από υπόδειξη του VAR! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν στο γήπεδο οπαδοί του Ολυμπιακού και να ξεσπάσουν επεισόδια με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Μετά από πολύωρη καθυστέρηση και χρήση δακρυγόνων το ματς ολοκληρώθηκε όπως-όπως με πασούλες των παικτών! 
Ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα 2 πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της κορυφής αφήνοντας ανοιχτά θέματα στα αποδυτήρια (με προπονητή) αλλά και με την διαιτησία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...