A-sosNews

Κοινωνία"

Κρήτη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο οδηγός μηχανής! Καρφώθηκε κάτω από αυτοκίνητο!


Κρήτη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο οδηγός μηχανής – Ανατριχιαστικό δυστύχημα στο Ηράκλειο

Ακόμα ένας νεκρός σε τροχαίο στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και ξεψύχησε κάτω από αυτοκίνητο…

Μεγαλώνει διαρκώς η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Σε νέο τροχαίο δυστύχημα, έχασε τη ζωή του ένας οδηγός μηχανής. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και οι διασώστες τον απεγκλώβισαν νεκρό. Ο άτυχος δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο και σκοτώθηκε στην καρδιά της πόλης. Στο σημείο της τραγωδίας επικράτησε αναστάτωση, με τους αυτόπτες μάρτυρες να παραμένουν συγκλονισμένοι από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ 4 Δεκεμβρίου, όταν ένας άνδρας που κινούνταν με το δίκυκλό του επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο – άγνωστο πώς – ξέφυγε της πορείας του και «σφηνώθηκε» κάτω από ΙΧ.

Μάλιστα, ο ίδιος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια με αποτέλεσμα να κληθεί η πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα και 12 πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσει.

Δυστυχώς ο άτυχος νεαρός άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τους διασώστες να τον παραλαμβάνουν και να τον μεταφέρουν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε από τους γιατρούς, πως ήταν νεκρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...