A-sosNews

Κοινωνία"

Πότε μπορεί να βρεθούν αντίπαλοι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ! Οι πιθανοί αντίπαλοι των ερυθρολεύκων στα play-offs του Conference και εκείνοι του δικέφαλου στους «16»!


οκ


Ο Ολυμπιακός θα συγκρουστεί στα play-offs του Conference με μία εκ των Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γάνδη, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μπόντο Γκλιμτ, Λέγκια Βαρσοβίας, Φερεντσβάρος, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Λούντογκόρετς, που είναι εν δυνάμει αντίπαλοι και του ΠΑΟΚ στη μεθεπόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η φάση των ομίλων σε Europa League και Conference League, όπου δυστυχώς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός γνώρισαν τις ήττες, δεν τα κατάφεραν και έμειναν εκτός της φάσης των play-offs της δεύτερης διοργάνωσης, όπου και θα συνέχιζαν εάν τερμάτιζαν στην 3η θέση. Οπως δηλαδή συνέβη με τον Ολυμπιακό που πήρε το σχετικό «εισιτήριο» και φυσικά τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται ήδη στους «16».

Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Μπόντο Γκλιμτ
Λέγκια Βαρσοβίας
Φερεντσβάρος
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Λουντογκόρετς

Ετσι οι παραπάνω είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα play-offs και άπαντες εκτός των «ερυθρολεύκων» εφόσον περάσουν από αυτά, ενδέχεται να πέσουν πάνω στον ΠΑΟΚ στη φάση των «16». Οι Θεσσαλονικείς θα κληρωθούν τότε με κάποιον νικητή εκ των ζευγαριών που θα προκύψουν μεταξύ των 3ων του Europa και των 2ων του Conference, έτσι και οι 3οι των ομίλων του Europa (όπου δηλαδή τερμάτισαν οι Πειραιώτες) συγκαταλέγονται στους πιθανούς τους αντιπάλους.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού εφόσον περάσει στους «16» (1οι των Ομίλων του Conference)

Λιλ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Βικτόρια Πλζεν
Μπριζ
Aστον Βίλα
Φιορεντίνα
Φενέρμπαχτσε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...