A-sosNews

Κοινωνία"

Γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος επιτρέπει στην Αμαλία να γυρίσει στο σπίτι και ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή


Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Ισίδωρος επιτρέπει στην Αμαλία να γυρίσει στο σπίτι, αλλά υπό όρους

Τρυφερές στιγμές αλλά και οργισμένες αντιδράσεις, αγωνία και αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς». Όσα θα δούμε σήμερα...

Ο Στάθης κάνει μια σοβαρή κουβέντα στη Βασιλική που εκφράζει παράπονα για τη στάση του από τότε που μπήκε στη ζωή του η Αριάδνη.

Ο Αποστόλης αποκαλύπτει στον Λυκούργο ότι είδε τον Χρήστο και την Αριάδνη να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα. Ο Λυκούργος στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει αλλά μετά πείθεται και καλεί τον Χρήστο, ο οποίος, μετά από πιέσεις, το παραδέχεται.

Ο Στάθης κάνει μια σοβαρή κουβέντα στη Βασιλική που εκφράζει παράπονα για τη στάση του από τότε που μπήκε στη ζωή του η Αριάδνη. Η Αθηνά κάνει το τραπέζι στον Τζον και ξαφνικά εμφανίζεται ο Λυκούργος που θέλει να φάει κρυφά από τη Χάιδω. Ο Φίλιππος συναντά τον Μιλτιάδη και τον ρωτάει ευθέως τι τρέχει με τη Βασιλική. Η Ειρήνη βάζει τον Παρασκευά στο σπίτι της, αλλά ο Δημοσθένης γυρίζει απροειδοποίητα.

Ο Στάθης πηγαίνει την Αριάδνη στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σ’ εκείνη και την Αφροδίτη γίνεται πολύ αμήχανη. Ο Ισίδωρος επιτρέπει στην Αμαλία να γυρίσει στο σπίτι, αλλά υπό όρους. Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...