A-sosNews

Κοινωνία"

MasterChef: Η Ζωή "καθάρισε" τον Κώστα στο τεστ της... ντομάτας! "Είχαν ύφος και σιγουριά για τον πόντο" (βίντεο)

 


Σε ένα ξεχωριστό τεστ δημιουργικότητας διαγωνίστηκαν οι 23 παίκτες στο αποψινό (6/2) επεισόδιο του MasterChef. Βασικό υλικό για τα πιάτα που κλήθηκαν να ετοιμάσουν ήταν η ντομάτα, με τις δύο ομάδες να χωρίζονται ξανά σε ζευγάρια και να προχωρούν σε μονομαχίες.

Ο Λευτέρης, ως νικητής στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box, είχε την ευκαιρία να κινήσει τα νήματα και να σχηματίσει τα ζευγάρια των διαγωνιζόμενων, επιλέγοντας αντίστοιχα τη γλυκιά ή την αλμυρή εκδοχή της παρασκευής.

Ένα από τα ζευγάρια που συζητήθηκαν περισσότερο στο τεστ δημιουργικότητας ήταν αυτό της Ζωής και του Κώστα. Οι δύο συμπαίκτες παρουσίασαν τα πιάτα τους στον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, οι οποίοι έκριναν πως η γλυκιά παρασκευή της 24χρονης επίδοξης MasterChef αξίζει περισσότερο τον πόντο.

«Χαίρομαι που κατάφερα και πήρα τη νίκη. Κατάφερα – σε εισαγωγικά – να βουλώσω κάποια στόματα, που με θεωρούσαν μία μεσαία κατηγορία μαγειρικά», είπε η Ζωή στο προσωπικό της cue αμέσως μετά τη νίκη της, που χάρισε το προβάδισμα στη μπορντό μπριγάδα.

«Γενικότερα αναφέρομαι και στον Λευτέρη και στον Κώστα, γιατί είχαν ένα ύφος ότι έχουν σίγουρο τον πόντο», τόνισε η 24χρονη παίκτρια του MasterChef.

«Μπορεί να ακουστεί κακό αλλά δεν το λέω έτσι. Δεν αξίζει να κάνει κάποιος κάποιες συνταγές που τις έχω μελετήσει τόσο πολύ, να βγάζουν απλώς ένα αποτέλεσμα και να μην είναι καν άρτιο. Δική μου ιδέα ήταν το μπισκουί που έφτιαξε η Ζωή», σχολίασε από την πλευρά του ο Ηλίας, ενώ ο Κώστας παραδέχθηκε πως δεν περίμενε να χάσει από τη συμπαίκτριά του.

Το τεστ δημιουργικότητας έληξε τελικά με 6-4 υπέρ της μπορντό μπριγάδας, η οποία κλήθηκε να καθορίσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο MasterChef. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Χρήστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...